
- توضیحات
- نوشته شده توسط: Super User
- دسته: blog
- بازدید: 10
چه نکات و مواردی را باید در مورد ضرایب مالیاتی بدانیم؟، ضرایب مالیاتی و تعیین مالیات هر کسبوکار تأثیر مستقیمی بر سوددهی آن دارد. بهعبارتدیگر اگر در حفظ اسناد مالی دقت لازم را به خرج ندهیم و به امور مالیاتی بیتوجه باشیم، بایستی عواقب آن را پذیرا باشیم. داشتن یک سیستم حسابداری منظم و دقیق میتواند تا حدی زیادی به نظم مالی سازمانها کمک کند.
مطالعه بیشتر: چه نکات و مواردی را باید در مورد ضرایب مالیاتی بدانیم؟

- توضیحات
- نوشته شده توسط: Super User
- دسته: blog
- بازدید: 9
ضرایب مالیاتی چطور تعیین میشود؟ آشنایی با تعیین ضرایب مالیاتی، دغدغه پرداخت مالیات، یکی از مهمترین دغدغههای هر صاحب کسبوکاری است. انبوه شکایات و دعاوی حقوقی مرتبط با مالیات نشان میدهد که اهمیت این مسئله برای شرکتها و صاحبان کسبوکار چقدر بالا است. آشنایی بیشتر و دقیقتر با قرائن و ضرایب مالیاتی میتواند به درک بهتر فرایندهای مالیاتی و درنتیجه مدیریت بهتر امور مالی کمک کند. با ما همراه باشید تا بیشتر در مورد ضرایب مالیاتی با شما صحبت کنیم.
مطالعه بیشتر: ضرایب مالیاتی چطور تعیین میشود؟ آشنایی با تعیین ضرایب مالیاتی

- توضیحات
- نوشته شده توسط: Super User
- دسته: blog
- بازدید: 20
قوانین چک تضمینی به چه صورت است؟، چک ها یکی از اسناد مالی و یکی از انواع پول است از زمان حضور خود در عرصه اقتصاد توانسته تغییرات زیادی را در انجام معاملات ایجاد کند. حالا امروز چک ها نه تنها انواع مختلفی دارند، بلکه قوانین مشخص و محکمی هم در مورد آن ها وجود دارد تا تاثیرگذاری و کاربرد آن را بیشتر کند.

- توضیحات
- نوشته شده توسط: Super User
- دسته: blog
- بازدید: 19
چک تضمینی چیست و تفاوت آن با چک رمزدار چیست؟، شاید اگر نگاهی به ده سال یا 20 سال گذشته بیاندازید تازه متوجه شوید که نحوه پرداخت و استفاده از انواع مختلف پول و اسناد مالی با گذر زمان چه تغییرات گسترده ای را تجربه کرده است. تا چند سال پیش نه خبری از خرید آنلاین بود، نه دستگاه ATM در شهر پر بود و اگر به سالهایی قبل از آن برگردیم حتی چک هم وجود نداشت.

- توضیحات
- نوشته شده توسط: Super User
- دسته: blog
- بازدید: 34
آشنایی با مالیات حق تمبر و مالیات بر درآمد کشاورزی، ضرورت صدور پروانه کسب هر عضو، پرداخت مالیات حق تمبر، طبق مفاد بند ۱۱ ماده ۴۶ بوده که مبلغ آن برای صدور پروانه کسب یکصد هزار ریال و برای تجدید کسب پنجاه هزار ریال است و این مبالغ طی فیش مالیاتی که توسط مسئول مربوط در اتحادیه در اختیارتان قرار می گیرد باید به حساب خزانه دولت در یکی از شعب بانک ملی واریز شود.
مطالعه بیشتر: آشنایی با مالیات حق تمبر و مالیات بر درآمد کشاورزی
- مالیات وکلای دادگستری یا حق الوکاله به چه صورت است؟
- ادامه تحصیل، گوش کردن به موسیقی، پرهیز از یکجا نشینی و مسافرت، راه هایی برای بازیابی حسابداران پس از یک دوره سخت کاری
- ارتباط با خانواده، سازماندهی و تمرکز بر روی خود، راه هایی برای بازیابی حسابداران پس از یک دوره سخت کاری
- در ترازنامه (صورت وضعیت مالی یا بیلان) باید به دنبال چه باشیم و به چه مواردی توجه کنیم